Lekker lysekrone

Det er ikke lenge siden jeg blogget om den forrige 'nye' lysekronen vår, en Høvik som ble spraylakkert svart. Jeg ble veldig fornøyd med den etter oppfriskningen dens. MEN, da vi like før jul var på Elverum og så denne fantastiske kreasjonen klarte vi ikke å motstå den, verken jeg eller Christian. En lekker sak som har akkurat passe med bling og som har glidd rett inn over spisebordet vårt.Nå mangler vi bare å invitere noen gode venner hjem på middag for å virkelig få innvie spisestuen vår med den herlige lysekronen.

Ellers kan jeg nevne at den ordentlig fine julesnøen endelig har kommet til Trondheim. Det er skikkelig idyllisk ute nå når alt er dekket av et tykt lag ren hvit snø. Ironisk nok når jeg i dag skal pakke bort all julepynten;)

Var forresten på salget hos Moods Of Norway i går. Som vanlig sammen med Ine og Christian. Og som vanlig kjøpte jeg veldig mye fint. Skal legge ut bilder senere:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen hit til bloggen min. Jeg heter Marit og setter stor pris på at du tok turen innom:)

Jeg er en jente på 29 år fra Trondheim. I juli 2011 ble jeg mamma til verdens skjønneste Sander.

Mine interesser, og altså det jeg hovedsaklig blogger om, er shopping, interiør og kakedesign. Jeg har hatt kakedesign som hobby i noen år og er lidenskapelig opptatt av å lage lekre og spennende kaker. Besøk gjerne hjemmesiden min, rosakaker, for oppskrifter og inspirasjon.

Jeg kan kontaktes på marit.hegle[alfakrøll]gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits