Normann Copenhagen

Da jeg fikk penger fra mine besteforeldre for å kjøpe en julegave til huset var jeg ikke i tvil om hva jeg skulle kjøpe. Denne karafellen med matchende sukkerskål fra Normann Copenhagen er bare kjempefin og har stått på ønskelisten min en stund. Nå er det mye mer stas å fylle i vann til middagen enn det var før, med vår gamle kjipe vannmugge.Mønsteret ser ut som en god gammeldags strikket 'kopptu' (oppvaskklut for dere ikke-trøndere) ;)

For de av dere som er interessert i litt oppdatering om Sandersnuppen min så kan jeg informere om at vi i dag var på 5ukerskontrollen, 2 uker på etterskudd. Denne gang har han 'bare' gått opp 900 g på en drøy måned, i motsetning til hele 1,7 kg måneden før. Nå veier han 8,6kg og er 66 cm lang. Han er fortsatt litt tung for høyden sin men mye mer proposjonert enn ved sist kontroll. Han har, etter flittig og slitsom bruk av SoveKarins hysjmetode, nå lært seg å sovne av seg selv også når han legger seg på kvelden. Vi kan legge han ned, gi han et nattakyss og gå rett ut av rommet uten at det kommer et pip fra han. Det er utrolig godt etter å tidligere ha brukt opp mot 2 timer på å få han til å sovne. På dagtid er han et skikkelig vidunderbarn som sover mye og samtidig er blid og fornøyd stort sett hele tiden. Sliter fortsatt litt med at han er sulten om nettene og krever mat 3 ganger ila natten. Håper dette bedrer seg nå som vi går over til 2 måltider med fast føde hver dag.

Én kommentar

Creativboligstyling.

02.jan.2012 kl.23:28

Super fin Karaffel og sukker skål, den kunne jeg ha tenkt meg selv :)

Vi har startet med to grøt måltider så de siste nettene har Milla sovet fra åtte om kvelden til åtte om morgenen, så godt! :) Iløpet av julen var det noen i familien Les svigermor som tok opp Milla når hun hadde lagt seg (hun gråt) derfor har vi måttet tåle nye gråte runder nå, men det har fungert fint bare det er jeg som går inn...hun prøver seg litt lenger med pappan sin, hehe :))

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen hit til bloggen min. Jeg heter Marit og setter stor pris på at du tok turen innom:)

Jeg er en jente på 29 år fra Trondheim. I juli 2011 ble jeg mamma til verdens skjønneste Sander.

Mine interesser, og altså det jeg hovedsaklig blogger om, er shopping, interiør og kakedesign. Jeg har hatt kakedesign som hobby i noen år og er lidenskapelig opptatt av å lage lekre og spennende kaker. Besøk gjerne hjemmesiden min, rosakaker, for oppskrifter og inspirasjon.

Jeg kan kontaktes på marit.hegle[alfakrøll]gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits