Så ble det et i år også...

ja, nyttårsforsett altså. Jeg hadde tenkt å droppe nyttårsforsettene i år men det ble et likevel. Og det ble det samme som det har vært tidligere år. Et nytt og ryddigere meg....For dere som kjenner meg og vet at jeg er en notorisk rotekopp så er ikke dette bare bare;)


Forskjellen i år er at jeg har en plan for hvordan jeg skal klare å gjennomføre det. Jeg så på God Morgen Norge at alle nyttårsforsetter er ganske meningsløse uten en plan for hvordan man skal klare å holde de. Min plan er like enkel som den er genial:  "Dersom jeg holder på med noe, eller ser noe som ikke ligger der det hører hjemme, så skal jeg legge det på rett plass MED EN ENESTE GANG dersom det tar mindre enn 10 sekunder". So far so good, har nå klart å holde det fint og ryddig hjemme i over en uke:) Det føles helt fantastisk! Det er så innmari godt å stå opp om morgenen, eller komme hjem om ettermiddagen, og se at alt er strøkent. Nå skal det nevnes at alt må være ryddig i utgangspunktet for at dette skal holde. Jeg har derfor igjen noen rom som må få seg en grundig opprydning før disse også inngår i nyttårsforsettet:=)

 

Nå gjenstår det bare å se om jeg klarer å gjennomføre dette over tid. Det skal visstnok ta 28 dager å bryte en uvane, holder jeg i 3 uker til så går det kanskje? Har du trua på meg?

Har du noen nyttårsforsett i år?

3 kommentarer

Christian

09.jan.2012 kl.09:00

Jeg har trua;) nuss

Marit

09.jan.2012 kl.10:51

Christian: jeg og:)

Cecilie

19.jan.2012 kl.23:53

Altså, jeg vet veldig godt hvor ille du kan være:) Etter å ha delt soverom med deg i ett år, har jeg erfart at du ikke vet forskjell på klesskap og gulv. Samtidig vet jeg hvor målbevisst og disiplinert du kan være bare du vil, så jeg har troen på at du greier dette!:)

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen hit til bloggen min. Jeg heter Marit og setter stor pris på at du tok turen innom:)

Jeg er en jente på 29 år fra Trondheim. I juli 2011 ble jeg mamma til verdens skjønneste Sander.

Mine interesser, og altså det jeg hovedsaklig blogger om, er shopping, interiør og kakedesign. Jeg har hatt kakedesign som hobby i noen år og er lidenskapelig opptatt av å lage lekre og spennende kaker. Besøk gjerne hjemmesiden min, rosakaker, for oppskrifter og inspirasjon.

Jeg kan kontaktes på marit.hegle[alfakrøll]gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits