Magisk snickerskake

Etter å ha investert i Sverre Sætres fantastiske bok, Den store kakeboka, måtte jeg bare prøve ut en av oppskriftene. Jeg hadde lyst til å bake alle! Til slutt bestemte jeg meg for at Christian skulle få bestemme, da ble det en snickerskake. Det norske konditorlandslaget vant OL-gull med denne kaken så jeg var ganske så sikker på at den var god. Det var den!

Anbefaler alle å kjøpe kakeboken. Den ble kåret til årets kokebok i fjor med god grunn. Alternativt kan du google "Sverre Sætre Snickerskake" så finner du oppskriften;)

Lagde en liten porsjonsvariant uten peanøtter. Erstattet disse med havrekjeks for å få en variant for de som ikke tåler peanøtter:)

Den opprinnelige kaken består av 3 lag: Marengsbunn med grovmalte peanøtter, fløtekaramell med hvit sjokolade, espressosjokolademousse. Jeg valgte i tillegg å toppe kaken med et lag sjokoladeganache. Deiiilig og dekorativt:)Anbefales på det sterkeste!

Jeg var hjemme alene på lørdagskvelden og brukte derfor kvelden til å eksperimentere med litt sjokoladedekor. Ble veldig fornøyd med resultatet, noe av det ser dere på denne kaken. Skal lage et blogginnlegg senere med beskrivelse på hvordan dere selv kan lage slik pynt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen hit til bloggen min. Jeg heter Marit og setter stor pris på at du tok turen innom:)

Jeg er en jente på 29 år fra Trondheim. I juli 2011 ble jeg mamma til verdens skjønneste Sander.

Mine interesser, og altså det jeg hovedsaklig blogger om, er shopping, interiør og kakedesign. Jeg har hatt kakedesign som hobby i noen år og er lidenskapelig opptatt av å lage lekre og spennende kaker. Besøk gjerne hjemmesiden min, rosakaker, for oppskrifter og inspirasjon.

Jeg kan kontaktes på marit.hegle[alfakrøll]gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits